false
درگیری تیم اسکورت نیروی دریایی ارتش با دزدان دریایی در خلیج عدن

ناوگروه ۸۰ نیروی دریایی ارتش بامداد امروز با دریافت پیام مبنی بر حمله دزدان دریایی به کشتی تجاری ایرانی در خلیج عدن با دزدان دریایی درگیر شد.
ناوگروه ۸۰ نیروی دریایی ارتش بامداد امروز با دریافت پیام مبنی بر حمله دزدان دریایی به کشتی تجاری ایرانی در خلیج عدن با دزدان دریایی درگیر شد که با ورود تیم اسکورت نیروی دریایی ارتش به منطقه و تبادل آتش بین دوطرف دزدان دریایی متواری و کشتی تجاری ایرانی با سلامت کامل در حال عزیمت به سمت مقصد است.
با توجه به شکل گیری پدیده دزدان دریایی از سال ۸۷ تاکنون ناوگروه های نیروی دریایی ارتش دائماً در منطقه خلیج عدن، دریایی سرخ و اقیانوس هند در حال گشت زنی و اسکورت ناوگان تجاری ایران و کشورهای دیگر بوده اند.
هم اکنون ناوگروه ۸۰ نیروی دریایی ارتش در قالب ناوشکن البرز و ناو پشتیبانی بوشهر در منطقه خلیج عدن و اقیانوس هند در حال انجام ماموریت است
true
true
true
true